Een nieuwe plek

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik een bericht op borgstijn.nl heb gepost. Aan de ene kant door gebrek aan tijd en inspiratie, aan de andere kant wilde ik mijn site alleen gebruiken voor mijn fotowerk.

Ook had ik al vanaf oktober 2017(!) geen nieuwsbrieven meer verstuurd met aankondigingen van de nieuwe berichten.

Maar daar gaat nu dus verandering in komen.

Ik heb een subdomein aangemaakt onder mijn site, waarmee ik dus een aparte omgeving heb gemaakt voor nieuwsberichten. Voortaan is op borgstijn.nl alleen mijn portfolio te zien en komen alle fotografische hersenspinsels, overdenkingen en overwegingen terecht op beeldenstorm.borgstijn.nl

Waarom de naam Beeldenstorm?

Beeldenstorm verwijst naar de ontwikkeling van een idee tot een uiteindelijk beeld. Hoe komt dit tot stand en welke stormen hebben tot dit resultaat geleid. 

In eerste instantie zullen hier de stormen in mijn hoofd beschreven worden, maar het is zeker de bedoeling dat ook de processen van andere fotografen aan bod komen. Iedereen maakt bij het maken van een foto keuzes en de beweegredenen vind ik juist interessant.

Een gedachte over “Een nieuwe plek

  1. Ben benieuwd wat voor berichten je hier gaat plaatsen. Leuk om ook andere fotografen te behandelen. Schrijf me direct in voor de nieuwsbrief. Succes met je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *